annelienikou.blogg.se

Här skriver jag om vårt nya liv i Singapore.

Afternoon-tea

Publicerad 2014-10-04 04:28:13 i Allmänt,

Jaha...då har man varit på High Tea....då måste man ju också prova på afternoon tea. Och det gör man gärna på den fashionabla te-salongen TWG. Med anor ända från 1837!
Nä....faktiskt inte. Företaget grundades 2007 av Taha Bouqdib, Maranda Barnes och Manoj M Murjani. De valde att lansera företaget i Singapore 2008, för dess centrala plats i Asien och de promotar sig själva med "the finest luxury tea brand in the world". Namnet står för  The Wellness Group.
          
TWG blev stämda av ett annat te-företag för att de lurar sina kunder att tro att de grundades 1837 och de dömdes till böter/skadestånd. Men de åberopaded i en överklagan att årtalet är en hyllning till "year when the Chamber of Commerce was founded in Singapore" vet inte hur det har gått i det fallet.
 
De har i alla fall supergoda teer. Och hundratals att välja på. Man bör ha gott om tid på sig om man inte redan vet vad man är ute efter.
 
Man kan också beställa olika efterrätter/bakelser med tesmak. Varför inte en Creme Brulé idag igen? Nej förresten....två! De går åt så fort så det är lika bra ;o))
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela