annelienikou.blogg.se

Här skriver jag om vårt nya liv i Singapore.

50-årsdagen på Bali

Publicerad 2016-05-02 05:23:47 i Allmänt,

Har blivit ordentligt firad på Bali tack vare min goa fina man. Vi (eller kanske snarare jag) var länge i valet och kvalet innan det blev bestämt att med en resa på tu man hand. Inte lätt när man har halva vänkretsen och familjen i Sverige   och andra halvan vänner i Singapore. Två fester? En fest? Var? I Sverige har vi ingenstans att bo där vi kan ha festen? Ååååh....,neeej....så många frågor och så mycket som måste lösas, tänkas på, planeras, fixas?! Resa bort? Semester?! Jaa! Ni får ursäkta mig, men till slut blev valet lätt. Dessutom funderade jag för länge så det blev även för sent...😁
Men här har vi haft några fantastiska dagar i Semanyiak. Hotellet var toppen. Vi hade bokat en poolvilla med gardenview. Men när vi kom fram hade vi blivit uppgraderade till poolvilla m seaview. 


Vardagsrum och kök låg utomhus under tak. Endast sovrum o badrum var inomhus. Helt fantastiskt rum! 

Min födelsedag började med god frukost och att Mike hade ordnat med tårta och personalen kom och sjöng för mig (Mike stämde in här och var där det fattades lite toner 😁)
Sedan tog vi en lång promenad på stranden och badade under dagen. Mike hade bokat en 90 minuter lång Spabehandling för mig, och sen åt vi tårta och drack champagne och badade  vid vår egen pool på eftermiddagen. 

Dagen avslutades sedan på en jättetrevlig restaurang med underbar indonesisk mat! 
Och under hela dagen har det regnat in lyckönskningar från familj och vänner! Till och med inspelad födelsedagssång från min fantastiska kör i Sverige!  Jag är rörd till tårar av all uppvaktning! 
Tack alla om gjort min 50-årsdag oförglömlig! Extra mycket tack till dig Mike ❤️

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela