annelienikou.blogg.se

Här skriver jag om vårt nya liv i Singapore.

Nyinflyttad!!

Publicerad 2013-09-23 03:32:54 i Allmänt,

Nu har jag bott i vår nya lägenhet i 45 min! Väntar på att flyttgubbarna ska komma med alla våra grejer. Helt tomt så det är inte mycket att göra just nu. 

Satt på lite musik på telefonen så jag får väl sjunga och dansa så länge!!







Kommentarer

Postat av: Kicki N

Publicerad 2013-09-23 08:33:25

Ser bra ut. Jobbar du i Singapore?

Svar: Ja, jag jobbar på Svenska skolan som lärare för en f-klass. Svenska skolan har bara öppet 2 timmar på fredageftermiddagar, så det blir gott om tid att göra lite annat också. :0))
Annelie Nikou

Postat av: Bella

Publicerad 2013-09-24 10:53:07

Skönt att få något eget att via in sig i. Lägenheten ser fin ut och verkar ha bra utsikt. Här hemma har hösten gjort sitt intåg med blåst och regn, tror att ni har det behagligare väder. Kram Bella

Svar: Ja, det är verkligen skönt att ha nåt eget, och omge sig med sina personliga tillhörigheter. Vi har det så varmt just nu att lite höstkylan skulle kännas bra nu. Iallafall några dagar :0)) Visst fick du mitt svar på ditt sms?
Annelie Nikou

Postat av: Helen Jonasson

Publicerad 2013-10-01 16:25:31

Fin lgh härlig balkong/terass, vi kommer flytta till Hongkong nu i okt kanske du hört det, därför e det extra spännande o följa dina dagar kram ;)

Svar: Ja, jag hörde det!! Vad spännande! Mike är mycket där och jobbar. När i oktober bär det av då? Hur blir det med barnen, följer alla med (inte Jossan då kan jag förstå)?Vi måste ju ses? Antar att ni kommer resa lite, och vi kommer med all säkerhet åka till Hong Kong nån gång. Lycka till, skriv gärna och berätta.
Kram!!
Annelie Nikou

Postat av: Helen Jonasson

Publicerad 2013-10-08 17:02:36

måste bara höra med dig, jag svarade på dina frågor men ser ju inte det här men du kanske får det direkt till dig?//Mvh Helen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela