annelienikou.blogg.se

Här skriver jag om vårt nya liv i Singapore.

Lyckliga föräldrar!

Publicerad 2013-12-21 06:41:21 i Allmänt,

Hur stora barnen än blir så längtar man efter dem exakt lika mycket!! Fast man kan stå ut med att vara ifrån dem längre perioder än när de var små, och tur är väl det för annars skulle alla vuxna barn fortfarande bo kvar hos sina föräldrar?!
 
Men nu är vi äntligen en hel familj igen och det känns fantastiskt bra. Vi mötte upp dem på Changi airport kl. 16.45 igår. Både Mike och jag hade glömt/inte hunnit äta lunch, men vi var inte jättehungriga för det. Längtan hade nog tagit överhanden. Så kom de äntligen, och vi fick krama om dem igen! Lite fuktiga i ögonen var vi nog båda två.
 
 
 
 
Efter att vi kommit hem och visat vår lägenhet, och ätit några mackor till "lunch" gick vi till IndoChine och åt middag och firade Natalies födelsedag (lite...resten ska vi fira ikväll. Natalie har önskat sig födelsedagsmiddag på Ku De Ta) Efter tårta och ett glas champagne, och trötta efter dagens resande gick vi hem och nattade.
 
 

Kommentarer

Postat av: Helen

Publicerad 2013-12-21 07:57:19

Fina ni är! Håller med dig om längtan och vi får njuta så länge de är här ;) kul det ska bli att ses som en riktigt storfamilj! Robban har bokat bord till fredagen på Waggu tror jag det var, så har vi nåt men kan ju ändra om vi vill kram på er alla!🎅

Postat av: Bettan

Publicerad 2013-12-24 11:01:22

Ja, det bästa som finns är när familjen är samlade ❤️. Ha en riktigt, riktigt god jul! Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela