annelienikou.blogg.se

Här skriver jag om vårt nya liv i Singapore.

Julafton i Singapore

Publicerad 2013-12-25 15:29:13 i Allmänt,

Det är lite svårt att få den där riktiga julstämningen när det är 30 grader varmt ute och strålande sol. Men att få vara med familj och goda vänner är väl egentligen det viktigaste. Det kändes ändå som en högtidlig kväll med familjens tradititioner. 
Gästerna anlände vid 15.00. Vi hade bjudit in Anna o Peter från Kungsängen och Sara från Bålsta - alla för tillfället boende i Singapore. Och självklart Saras gulliga Chihuahua -Jesus var med också. Huvudpersonen på Julafton.
Julaftonen började traditionsenligt med Kalle Anka & hans vänner. Till det serveras självklart glögg och hemmagjord knäck. Efter det spelade några tennis och vi andra gick till poolen  och skålade med lite bubbel. Inte någon alldeles vanlig tradition....väldigt sällsynt faktiskt. Men mycket trevlig.
Efter lite bad gick vi upp och förberedde julmaten. Det mesta fanns på julbordet: hemmagjord inlagd sill, Abbas senapssill, vitlökssill, rökt lax m gravlaxsås, sallader, vegetarisk auberginesill, köttbullar, prinskorv, Jansson, julskinka, snaps.....ja vi saknade nog ingenting!



Och efter middagen blev det julklappsutdelning. Barnen hade nog den bästa julklappen till oss som vi nånsin kunde ha fått!!


Dennis o Natalie hade låtit trycka denna fina bild på en canvas. Fotograf är fantastiskt duktiga 
Julia Paananen Califf!

Kommentarer

Postat av: Fotografen ;)

Publicerad 2014-01-06 15:43:15

Hoppas ni blev nöjda! Har du det bra där borta Annelie? Kram Julia :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela